Zaterdag hield wandelclub De Schoverik zijn jaarlijks clubfeest in het O.C Rooierheide waar voorzitter Rachel ieder van harte welkom heette. In het jaaroverzicht horen we dat er ondanks de barre weersomstandigheden er toch een 12.337 wandelaars kwamen opdagen waar er bij een goed jaar een 14.000 inschrijvingen zijn. Door de vele andere mooie momenten, viering 35 jaar bestaan, meerdaagse uitstap en de verrassingstocht kan het bestuur met een goed gevoel terugblikken. Ook de wandelaars met de beste wandelprestatie werden bedacht met een kleine attentie. Een emotioneel moment kwam er toen Rachel verraste met het volgende:” 17 Jaar geleden stond ik hier voor de eerste keer als pas verkozen voorzitter van De Schoverik, vandaag zal dit de laatste keer zijn. Binnen enkele maanden wordt ik 80 jaar en vond dit een gepast moment om de fakkel door te geven. Zonder spijt heb ik een heel mooie periode in mijn leven mogen beleven, hiervoor wil ik jullie allen bedanken. E n dan is er nog iemand die ik speciaal moet bedanken en dat is Mia. Hoe? Dat zal ik straks thuis wel regelen. Ik zal die 17 prachtige jaren als voorzitter nooit vergeten.”