Camille, een 16 jarige schoonheid uit Diepenbeek, kwam door het afzeggen van een kandidate onverwacht terecht in de verkiezing van Queen Of  The Benelux 2014. Zij stelt haar even voor “Dag allemaal, ik ben Camille de Bellefroid, mijn hobby is paardrijden, dit doe ik in de manege van mijn mama, Manege M&M te Diepenbeek. In de PSSD Green High doe ik de richting Economie Wiskunde. Ben één van de 5 Belgische finalistes van de verkiezing Queen Of  The Benelux 2014. In deze verkiezing steunen wij de stichting “ Haarwensen” door verschillende acties te ondernemen, ook hier zal ik actief meewerken. U kunt mij doorheen de verkiezing volgen op www.facebook.com/camillequeenofthebenelux . U doet mij een heel groot plezier door op me te stemmen door ‘ Poll Queen Camille ‘ naar 6033 te sturen. Alvast bedankt.” De finale gaat tussen 20 Nederlandse, 5 Belgische en 4 Luxemburgse meisjes. Camille, als jongste van de groep, is één van de 5 Belgische finalisten en staat op dit ogenblik op plaats één door de meeste stemmen via sms. Maar de buit is nog niet binnen, Camille rekent op uw stem.