Afgelopen woensdag vond de jaarlijkse scholenveldloop weer plaats op de atletiekpiste aan het Demerstrand. Deze veldloop stond open voor alle scholen van Diepenbeek voor leerlingen van het eerste tot en met het zesde leerjaar en werd gestart met de G-loop voor leerlingen van Sint- Gerardus. Ieder deelnemer kreeg een medaille, de eerste drie van elke reeks ontving een beker hun overhandigd door burgemeester Rik Kriekels en Rudi Swennen vz van ADD Diepenbeek. Met het motto deelnemen is belangrijker dan winnen proficiat aan alle deelnemers voor hun inzet.
Alle foto´s van de winnaars en groepsfoto´s op https://www.diepenbeek.be/scholenveldloop—fotos?fbclid=IwAR0guAxyIE6n4dFpitL_kDCkPhqo2yXIQTDlqRw2yG5xevsyXKYz32ZEkLA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


1 + = zeven