Jong en oud lieten zich zondag in het OCR graag verwennen met huisbereide pannenkoeken op de jaarlijkse pannenkoekenbak van Samana Rooierheide. In de keuken en achter de toog draaide de bediening dankzij de vele vrijwilligers op volle toeren .” Door de inzet van een dertigtal kernleden bezoeken we een 125 zieken minstens eenmaal per maand. Het jaarlijks ontmoetingsfeest is voor de meesten een moment om van te genieten samen met lotgenoten. Voor diegenen die zoeken naar wat ontspanning organiseert ziekenzorg 1x per maand een crea namiddag. Dit alles is ons mogelijk dankzij de opbrengst van deze acties , dank aan iedereen en vooral onze bezoekers. ” aldus voorzitter Magda Appermans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


+ zeven = 15